We voorzien 2 opties voor zelfverdedigingslessen voor vrouwen (vanaf 15jaar):

optie 1:   Er worden 2 beginnerscursussen per jaar voorzien. Dit omvat een reeks van 6 opeenvolgende zaterdagen. Er start een cursus in januari en een cursus start september.

optie 2:   Indien de beginnerscursus niet in je schema past kan je ook steeds inschrijven voor onze 2 wekelijkse vaste trainingen. Dit zijn vaste lessen op zaterdagvoormiddag heel het jaar door. Je kan inschrijven voor een gratis proefles.


WAT IS SELF DEFENSE

Elk vermeden gevecht is een gewonnen gevecht. Maar soms heb je geen keus en moet je overgaan tot actie. In de self-defense lessenreeksen leer je jezelf (en je dierbaren) te verdedigen. Je leert dan ook met eenvoudige technieken agressieve handelingen af te weren en de aanvaller te immobiliseren. 

Het afweren van een vuistslag gevolgd door een heupworp met eventueel een klem als afwerking. Was het allemaal maar zo eenvoudig. U mag al jaren ingewikkelde en acrobatische technieken inoefenen, in een straatgevecht is de kans heel klein dat je deze technieken zal kunnen gebruiken. Tao-Do self-defense biedt u dan ook heel eenvoudige en efficiënte technieken aan. Daar bovenop blijft niemand van ons eeuwig jong. Men is er dus veel meer bij gebaat om zelfverdedigingstechnieken te leren die weinig kracht vereisen en tegelijkertijd heel effectief zijn.

VOOR WIE

Tao-Do self-defense is voor iedereen toegankelijk, jong of oud, man of vrouw. We organiseren voorlopig echter enkel cursussen voor vrouwen en meisjes vanaf 15 jaar. Een basisconditie is zelfs niet vereist. We vertrekken vanuit onze natuurlijke reflexen en daar bouwen we op voort. Voel je je niet goed in groep of wil je sneller leren dan kan je ook privélessen aanvragen.

KOSTPRIJS DAMESTRAININGEN

Wanneer u zich inschrijft heeft u keuze uit 2 formules:                                                           

10 beurtenkaart: € 80
jaarabonnement: € 140

De jaarlijkse verzekering bedraagt € 20

Het is bij inschrijving ook verplicht 1 t-shirt aan te kopen. De kostprijs bedraagt € 15. Ze zijn verkrijgbaar in zowel wit als zwart en de kleur is vrij te kiezen.

 

Je kan hier een GRATIS PROEFLES aanvragen.


Een BEGINNERSCURSUS bestaat uit 6 lessen, op zes opeenvolgende weken gegeven. Elke les duurt anderhalf uur. De kostprijs bedraagt € 70, verzekering inbegrepen. Er dient vooraf een voorschot van € 20 betaald te worden op TAO-DO VZW, rek. nr. BE97 8916 4404 5149 met volgende vermelding: "Inschrijving Self defense beginners + mijn volledige naam". De overige   € 50 brengt u cash mee op de eerste les.  

 

BELANGRIJK: Een inschrijving is pas definitief bij overschrijving. Het gestorte geld wordt niet terugbetaald indien u achteraf niet meer wenst deel te nemen of komt opdagen. Uw voorschot blijft wel 1 jaar gelden om deel te nemen aan de volgende geplande beginnerscursus of aan de damestrainingen of voor één van onze andere cursussen.


PRIVÉLES?

Er is echter ook de mogelijkheid tot privélessen. Deze lessen worden dan gegeven in een ruimte voorzien door u als klant. De duur van de lessen worden in onderling overleg overeengekomen. Voor prijsoffertes of meer info hieromtrent gelieve contact op te nemen op self-defense@tao-do.be.

Instructeurs

Wim Van De Poele     

Pascal De Witte
John Heekhout                                                                                                        

Saskia Ruymbeek

Info

pascaldewitte@tao-do.be of johnheekhout@tao-do.be