TAI CHI CHUAN                                                   PERSOONLIJKE ERVARING

Reactie plaatsen

Reacties

Jean-Pierre Buyle
een jaar geleden

Beste Wim,
Wat heerlijk om dezelfde passies bij elkaar te mogen herkennen en delen. Beide beoefenen we al heel lang verschillende oosterse bewegingskunsten met hart en ziel. Je hebt een hele fijne manier van lesgeven en het voelt als thuiskomen.
Hartelijk bedankt voor jouw gastvrijheid.
Vriendelijke groeten,
Jean-Pierre
😇🙏

Micheline Van Buynder
2 jaar geleden

Bij Wim en Saskia leerde ik de ECHTE Tai chi kennen
Ik nam vroeger ergens anders les en had steeds schouderpijn tijdens de les
Wim leert je de juiste, zachte manier aan en zegt; als het pijn doet, is het niet goed
Ik heb veel geleerd over mijn eigen lichaam en de innerlijke energie ervan
Zalige, grappige, luisterende lesgevers 🍀

Katrijn Keppens
2 jaar geleden

Jaren geleden ben ik met Tai chi begonnen dankzij mijn mama. We doen dit nu al een hele tijd samen. We komen heel graag op donderdagavond. Iedereen voelt zich welkom in de groep. Wim en Saskia spelen direct in op noden van mensen. Ze hebben ook altijd een luisterend oor. Alle bewegingen worden op een zachte manier aangeleerd. Je leert heel bewust om te gaan met je lichaam en daar naar te luisteren. Door corona komen we op en af maar ik mis de Tai chi en doe vaak de basisoefeningen thuis. Na een zomerstop ben ik heel blij als het seizoen opnieuw van start gaat. Super bedankt Saskia en Wim en zeker tot binnenkort.

Marianne Van Bocxlaer
2 jaar geleden

Stap voor stap, goed geaard en toch lichtvoetig, ontspannen, op het ritme van de ademhaling leiden Saskia en Wim met geduld, humor, passie en liefdevolle vriendelijkheid beginners en geoefenden rond in de wondere wereld van Tai chi. Gewoon heel plezierig en boeiend.

Saskia
2 jaar geleden

Tai chi chuan is een deel van mij (ons). De gezondheidsvoordelen zowel lichamelijk als mentaal zijn voor mij persoonlijk van ontelbare waarde. De levenswijze, het beoefenen en continue bijleren maakt het zo mooi en waardevol. Ben heel dankbaar dit samen met ieder van jullie te kunnen beleven en delen, dit maakt voor mij de puzzel compleet. Xiè Xie

Wim Van De Poele
2 jaar geleden

Tijdens de lessen probeer ik jullie te laten proeven van de passie en al dat positieve dat Tai Chi Chuan met een mens doet. Voor mij voelt het als één grote familie. Aan allen dank om er bij te zijn .